Silfide d.o.o.
english

Fotokopiraona


Zadnjih 15 godina poslovanja pružamo i usluge vezane za djelatnost fotokopiraonice. Iz iskustva znamo da projekt nije završen sve dok nije uvezan u cjelinu i sigurno predan u ruke investitora.

Zbog kratkih rokova, put projekta od vašeg računala do investitora ili neke od institucija može biti dugotrajan ukoliko niste u mogućnosti sami ga isprintati i/ili uvezati. Ovim putem htjeli bismo vam ponuditi usluge plotanja i kopiranja nacrta te ostalih usluga vezanih za djelatnost fotokopiraonice.

U našoj knjizi klijenata nalaze se i veliki, ali i preko 600 manjih ili većih projektantskih i arhitektonskih ureda, građevinskih i instalaterskih tvrtki, fakulteti, škole stranih jezika i još mnogi drugi.

Naravno, nismo zaboravili ni na studente. Gužve s rokovima i predajom radova nisu nam nikakav problem. A pripremili smo i poseban studentski cjenik.
Fotokopiraonica je smještena u Ulici Zinke Kunc 3c u Zagrebu (veliko parkiralište). Čini vam se da smo predaleko? Ne brinite. Imamo rješenje. Svu vašu dokumentaciju možete poslati na našu adresu putem elektroničke pošte, a mi ćemo vaše uvezane materijale poslati natrag na vašu adresu putem usluge Hrvatskih pošta - HP-express. Ono što pošaljete na naš mail do 15.00 tijekom radnog dana, stići će na vašu adresu najkasnije do 17.00 sati slijedećeg radnog dana (ovisno o dostavi HP-a). Vjerujte nam, ova je metoda potpuno isprobana, jer već nekoliko godina na taj način poslujemo s ostalim tvrtkama u cijeloj Hrvatskoj (Dubrovnik, Zadar, Karlovac, Križevci, Vukovar, Rijeka…). Za početak poslovanja dovoljno je da na našu adresu dostavite narudžbenicu sa svim vašim podacima.

Kao što smo već i napomenuli većina posla k nama dolazi putem e-maila. Tehnička opremljenost omogućava nam realizaciju 24 m² plotanja/kopiranja zajedno sa slaganjem u minuti. Isprobajte nas i pošaljite svoje materijale na kopiraona@silfide.hr ili nas posjetite u Zinke Kunc 3c (Zagreb).

Naša mlada i perspektivna ekipa vas očekuje. Pružite nam svoje povjerenje, a mi ćemo ga opravdati kvalitetom, brzinom i profesionalnošću.

CJENIK:


Maloprodajni cjenik Veleprodajni cjenik Studentski cjenik